Despre noi

Terasa Florilor este locul unde gasesti o ambianta placuta, plina de flori, pomi fructiferi si  un personal primitor care vă așteaptă să reveniți.

Am inceput sa fim prietenii vostri incă din vara anului 2003. La Terasa Florilor puteti consuma de la o bere rece și bună la halba, până la o pastrama de berbecut pe frigare. Ciolanul cu fasole sau o tochitura romaneasca va vor satisface papilele gustative ale celor mai pretențioși gurmanzi.

Meciurile din campionatul intern si cele din Cupele Europene pot fi urmarite la cele trei televizoare amplasate pe terasa cat si la cele din incinta Tati Bar. Petrecerile tematice si serile de cu muzica live sunt un dar pentru voi saptamana de saptamana.

In fiecare zi puteti juca darts la cele trei board-uri instalate special pentru voi. Cine este incepator primeste ajutor iar cine este avansat va gasi cu siguranta un partener de joc. Cei care doresc sa-si achizitioneze un set de sageti si accesorii de darts vor gasi aici o gama diversificata precum si consiliere in alegerea lor.

Va asteptam in fiecare zi la Terasa Florilor  incepand cu ora 11:00 pana la ora 23:00  cand se ia ultima comanda si la Tati Bar pana la ora 02:00.

Pentru rezervari vă stăm la dispoziție la numerele de telefon 021.253.03.76 sau 0755.097.931.

rezervare

Servicii de catering cu gust

COFEE BREAK / BUFET SUEDEZ

pentru

Receptii, Seminarii, Conferinte, Team Building-uri, Evenimente si aniversari firme,  Evenimente de lansare, Zile de nastere, Reuniuni de clasa, Petreceri de Absolvire, Petreceri pentru copii.

Pentru rezervari si informatii suplimentare va stam la dispozitie la numarul de telefon 0745.14.77.66